Job opportunities


 • Informador/a a Bordo Barcelona City Tour

  Tipo de empleo: Tourism
  Localidad: Barcelona Area | Fecha de publicación: 15-05-2019

  Al Barcelona City Tour estem cercant Informadors i Informadores a Bord per la realització de tasques d'atenció al client i tancament de caixa.

  Entre les seves funcions hi han:

  - Fer el check in de les reserves

  - Donar informació sobre el servei

  - Venda de bitllets

  - Tancament de caixa

  La posició requereix:

  - Amabilitat, bona capacitat de comunicació i saber atendre bé al client

  - Disponibilitat per treballar en torns rotatius de matí, tarda i partit 

  - Anglés avançat mínim B2, desitjable C1

  - Espanyol mínim nivell B2

  Es treballa segons quadrant que cobreix un horari de dilluns a diumenge de 08:30/09:00 a 22:00 en torns rotatius de matí, tarda i partit. Es requereix disponibilitat per treballar a torns al no existir una assignació preferent de torn.

  Tipus de contracte: Segons la vacant. Contracte fixe discontinu o d'interinitat per cobertura de treballadors i treballadores amb dret a reserva de lloc (com és el cas de la excedència o malaltia)

  Salari brut mensual (pagues incloses): 1.193 euros. A més a més per cada dia efectivament treballat es perceben 9 euros bruts en concepte de dieta i 2 euros bruts en concepte de menyscapte de moneda. 

  El procés d'entrevistes te previsió de començar a finals de març o principis d'abril segons sorgeixin vacants a cobrir i es produeixi la incorporació a la activitat.

  Si compleixes els requeriments i tens interès en treballar amb nosaltres no dubtis en fer-nos arribar el teu currículum. 

  Subscribe to this offer

???search.title???